Videoherní muži

Zábava, které málokdo nepodlehne. V poslední době válcuje svět, který je tomuto trendu místy více nakloněn a místy méně. Je to dobře nebo ne? Ano, řeč je o videohrách, jako o čím dál, tím více rozšířenějším trendu!


Simulace muže

Většina mužů dnes hraje videohry, protože je to skvělý únik z reality. Ale důvodů je ovšem více, pokud totiž hrajete PC hry, můžete se na chvíli stát někým zcela jiným, vžít se do vojáka v Druhé světové nebo do šíleného sportovního závodníka formule.

Pro muže to jistě přináší i pozitiva, ale jako vše také negativa. Mezi pozitiva patří jistě schopnost hráčů těchto typů her se rychleji a jasněji rozhodovat. A rozhodnost mezi vlastnosti muže rozhodně patří!

Správný muž je také kreativní! Umí vymýšlet různé věci, je originální a nezávislý ve svých nápadech. Toto vše vás můžou videohry naučit, popřípadě to ve vás probudit a povzbudit. Zároveň to skvěle podpoří vaší bojovnost, vynalézavost a soutěživost.

Chlapi, hry a negativa

Jistě znáte typický obraz dítěte, které je k počítači přilepeno 24/7 a ničemu jinému nevěnuje pozornost. Přenáší se mimo realitu příliš často a nechává se tím připoutat. Takto bohužel končí i mnoho mužů, jejichž vášeň jsou tyto PC hry.

Ano, ovšem že je to zábava a nijak vám to neubližuje. Ale znáte to, všeho moc škodí. Dokonce se u takového typu hráčů projevuje nekontrolovatelná agrese, jak ve virtuálním světě, tak často i mimo něj. A to by se dít nemělo.

Každý muž ví, jak projevit svůj vztek a svou soutěživost. Videohry jsou skvělým způsobem na odreagování, ale nikde se to nemá přehánět. Navíc správný muž se má častěji hýbat a cvičit než potit koule doma u XBOXU! Tak si to zapište za uši a pochopte konečně správnou úlohu her, je to zábava, ne život!

Zvedněte se a jděte něco dělat do reality – cvičit, balit ženy a hry nechte na potom!

Komentáře